onsdag 28 november 2012

Pretty Little Liars

PRETTY LITTLE LIARS

Serien handlar om fyra tjejer vid 16 års åldern. Dom heter Aria, Spencer, Emily och Hanna. Dom sammanfördes av den sociala Alison. Alison försvinner och flickorna tappar kontakten men efter ett år så hittas Alisons kropp i hennes trädgård. Redan innan begravningen har hunnit äga rum så får flickorna konstiga sms från någon okänd som kallar sig ”A”. Han/hon tvingar flickorna till att göra dumma och oansvariga val för att inte råka illa ut. På något mystiskt sätt så vet denna ”A” alla deras hemligheter och lovar att avslöja dom om dom inte..

Serien är skapad av Marlene King och är baserad på boken med samma titel av Sara Shepard. För tillfället finns det bara 3 säsonger ute men det ska komma ut en fjärde med. Det 13 avsnittet kom ut den 23 oktober och var ett specialavsnitt men det nästa kommer den 8 januari. Varje avsnitt är ungefär 40 minuter långt.

Huvudkaraktärerna är Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Michael och Troian Bellisario.
Jag tycker att detta är jättebra serie. Den är både rolig och läskig med lite kärlek här och där. Den passar för både flickor och pojkar i ålder 12 och upp. Den får 5/5 stjärnor av mig. 



Skriven av Muna Yussuf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar